Johnny English Strikes Again

Johnny English Strikes Again

Rowan Atkinson inntar sin fjollete agentrolle for tredje gang i Johnny English Strikes Again, og dette er oppfølgermoro av aller ypperste sort.

Ansiktsgymnastikk, agentparodi og Atkinsons sedvanlige klossete slapstick kombineres i en spionfilmparodi, som får lattermusklene til å hobbe på høygir

Atkinson treffer den fysiske skylappkomikken som på herlig vis går ut over alle bortsett fra han selv – og som har blitt et av hans kjennetegn. En av kinohistoriens kjedeligste biljakter, klarer de å få noe morsomt, om enn noe forutsigbart ut av.

Sovner du, eller blir du søvnig av denne filmen er det ikke filmen, men deg det er noe galt med.

(Foto: United International Pictures)

Der dagens superheltkomedie-elskere må slite med plastikkkommersielle filmer som Deadpool, er det oppfriskende med en Bond-parodi som denne.

Her når humoren både gammel og ung. “Alt var bedre før” settes enkelt opp mot vår nye teknologiske hverdag. Man tillates også å være upolitisk korrekt, og humre litt over sammenligninger mellom elektriske biler og nesehårstrimmere.

Denne får 4 stjerner av 5 til tross for at den er forutsigbar. Ærlig talt, Atkinson er jo forutsigbar. Det er jo det som gjør han så hysterisk morsom!

  • Johnny English Strikes Again
4